©2019 by Ms Independent Virtual Assistant, Vondelstraat 16, 4532 EK Terneuzen

tel: +31 6 22206200 | helpmij@msindependentva.com | BTW nummer NL001958596B34

Algemene voorwaarden | Privacy Statement

VIP BOOTCAMP

Heeft u behoefte aan meer verdieping zodat u meer richting kunt geven aan uw marketing uitingen? Wilt u meer structuur aanbrengen zodat uw to-do-list meer overzichtelijk wordt? Hoe kunt u social media inzetten om in contact te komen met uw klanten? Dit zijn belangrijke vragen waar ik samen met u op 1 dag met aan de slag ga.

We gaan samen bepalen wie u bent en waar u voor staat. We maken keuzes in uitstraling en marketing activiteiten. Wat doe je wel en wat doe je niet? Het is een intensieve dag waar u veel kennis opdoet en weer focus terug krijgt.

Het globale programma is als volgt: in de ochtend gaan we samen naar uw identiteit kijken en keuzes maken. Na de lunch gaan we in de middag verder en verdiepen we ons in 2 of 3 onderwerpen waar u meer van wilt weten. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met meer focus en een werk- & planningsboek om de komende tijd deze focus te behouden.

Deze dag is alleen gereserveerd voor u, er zijn geen andere ondernemers aanwezig. Ik pas deze dag geheel aan op uw kennisbehoefte.