Zeeland-Mail

Méér dan een digitale nieuwsbrief of funnel!

Zeeland-Mail logo.png

Wat is Zeeland-Mail? 

Wat is Zeeland-Mail eigenlijk? Wat biedt het jou? In deze korte video leg ik het je allemaal uit. 

Waarom Zeeland-Mail? 

Waarom kiezen voor Zeeland-Mail? Tenslotte zijn er veel meer mailsystemen. Dat klopt! Ik leg het je uit in deze korte video. 

Nu weet je alles van Zeeland-Mail!

Als je alle video's hebt gezien, weet je of het voor jou geschikt is! Wanneer start jij?

Meer informatie of een offerte? Geef hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op. 

Veel gestelde vragen

Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement afnemen bij Zeeland-Mail?! Om meerdere redenen. We leggen ze hieronder uit. 

Gepersonaliseerd systeem

Als je start met het systeem staan er een aantal sjablonen klaar die gepersonaliseerd zijn met jouw logo, header en huisstijl kleuren. Zo kun je direct beginnen met je nieuwsbrieven te versturen. 

Tips

Doordat we onze klanten willen helpen verbeteren en meer uit hun mail te halen, sturen we maandelijks tips en delen we cases die bij anderen goed gewerkt hebben. Daar kun jij je voordeel mee doen!

Nederlands systeem

Het systeem is Nederlands en dat heeft twee voordelen: je voldoet volledig aan de Europese privacywetgeving. Daarnaast wordt het verstuurd van een Nederlandse server waardoor je door mailservers op die manier niet zo makkelijk als spam geclassificeerd wordt. 

Helpdesk

We hebben een Nederlandstalige helpdesk die bereikbaar is tijdens kantooruren. Kom je er niet uit? Neem gewoon contact op. Samen komen we verder. 

Wat kost een abonnement?

ZM prijzen overzicht.png

Je betaald bij Zeeland-Mail voor het aantal contactpersonen in jouw database, niet per hoeveel mailings je per maand wil versturen. 

Je kunt dus helemaal los gaan met verschillende nieuwsbrieven en funnels naar verschillende doelgroepen. 

En jij weet waar je elke maand aan te bent. Wel zo fijn om te weten!

Prijzen ex. BTW en per maand.

Toch nog vragen? Tijdens een (digitale) kopje koffie wisselen we van gedachten wisselen over hoe het voor jou kan werken. Maak een afspreek via info@zeeland-mail.nl