top of page

𝙷𝚎𝚗𝚍𝚛𝚒𝚗𝚎, 𝚑𝚎𝚕𝚙!!!!!!

Van de week zat ik bij een klant. Vorige week had zij een webinar van iemand gevolgd over Facebook advertising om te leren of dat iets is wat ze in wil gaan zetten.

 

Ze maakte aantekeningen en schreef dit op haar papier.



Uiteindelijk belde ze mij en vroeg of ik dat ook deed.

(Dat is dan voor mij een aandachtspuntje dat ik daar niet zichtbaar in ben! ;-))

 

De gever van het webinar had een niet duidelijke uitleg voor mijn klant en dus was haar vraag nog niet beantwoord of dat iets is wat ze wel of niet wil doen. 


Dit onderstreept weer dat veel ondernemers social media en e-mailmarketing als jungle ervaren: ondoorzichtig, geen duidelijk pad en niet weten welke middelen ze  moeten gebruiken om zichtbaarder te worden.

 

En dan komt mijn missie weer uitgebreid in beeld: het kompas zijn van ondernemers in de social media en e-mailmarketing jungle zodat zij zichtbaar zijn voor hun (potentiële klanten). En daar zoveel mogelijk ondernemers mee te helpen. Dus ook met facebook advertenties of in ieder geval helder te krijgen wat je doel is om daarmee een keuze te maken of je wel of niet gaat adverteren. 

 

In het geval van deze klant is het een "voorlopig even niet" keuze geworden. 

Adverteren op facebook kan zeker wel werken, zie ik aan meerdere klanten. Maar het hangt wel af van je doel. Neem daar de recente aanpassingen in de advertentie module bij door de privacy issues en je kunt jezelf kritische vragen stellen.

 

Ik kijk graag met je mee in jouw bedrijf en stel die kritische vragen. Dat is voor mij maatwerk. Jouw bedrijf, jouw branche en jouw doelgroep zijn namelijk geen eenheidsworst of massa, dus waarom zou je dan genoegen nemen met een algemene workshop geschikt voor de massa?

 

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page