top of page

𝙿r𝚘𝚡𝚒𝚖𝚒𝚝𝚢 𝚒𝚜 𝚙𝚘𝚠𝚎𝚛

Je wordt zoals de 5 mensen om je heen waar je het meeste mee omgaat. Dat wordt gezegd.

Geen idee of het wetenschappelijk bewezen is, maar ik zie er de logica van in. Je gaat om met mensen, of dat nu je familie, je vrienden of je collega’s zijn. Maar als je er veel mee omgaat, neem je dingen van hen over. Dat lijkt me logisch.


Dat geldt zeker voor het negatieve. Zijn de mensen om je heen negatief, dan is het lastig om positief te blijven. Omgekeerd geldt dit ook: als je heel negatief bent in een omgeving met positieve mensen, dan zul je steeds meer van hen overnemen.


Als je kijkt naar jezelf en je vindt waar je staat niet leuk: verander je direct omgeving en alles verandert!

In 2020 kwam er een virtuele training op mijn pad: Unleash the Power within van Tony Robbins. Nu wilde ik al jaren naar een Tony Robbins training maar had er nog geen plannen voor gemaakt. Willen en doen zijn twee verschillende dingen als het daar om gaat.

Tijdens UPW kregen we een mooi aanbod om diverse andere trainingen te volgen. Training over health en wealth, je destiny bepalen, business trainingen. De kosten voor die trainingen waren niet weinig, maar ik had het geld. Grote voordeel: alles was virtueel. Ik moest geen hotelkamers huren en vliegreizen boeken. Ik besloot in mezelf te investeren.

Na die reeks trainingen volgende een vergevorderde business training en de begeleiding van een coach.


Vorige week mocht ik de Business Mastery training bijwonen als crew member. Dat houdt in dat ik mensen mocht helpen in de ontwikkeling van hun business. Als newbie heb ik weer enorm veel geleerd hoe ik anderen kan helpen en waar mijn kracht ligt.


De Tony Robbins omgeving moet je liggen en is zeker niet voor iedereen. Het is een ontzettend positieve omgeving waar je gestimuleerd wordt jezelf te verbeteren. Door mij te omringen met mensen die op dezelfde manier denken en positief in de wereld staan, verbeterd mijn wereld ook. Het is niet zo dat ik afscheid genomen heb van oude vrienden en mensen om ze in te wisselen voor nieuwe mensen. Mijn oude omgeving is met mij mee gegroeid in deze reis. Proximity is Power zeggen ze in Amerika. Dat wil zoveel zeggen als: de nabijheid van de juiste mensen in je omgeving om jouw doel waar te maken is megabelangrijk!


Terugkijkend op de afgelopen twee jaar, is mijn reis enorm geweest! Ik heb een beter bedrijf opgebouwd, ik heb betere relaties met mijn kinderen, partner, klanten en allerlei andere mensen. Ik ben niet meer diegene die ik was. Ik ben een betere ondernemer, partner, moeder etc. Alleen al door de omgeving waar ik in verkeer.


Voor mij betekent dat ik me alweer op gegeven heb voor de volgende business training eind september om ook daar weer aan deel te nemen als crew member. Om nog meer mensen te kunnen helpen op hun reis. Om hen een beetje op weg te helpen in hun oerwoud en hen in de juiste richting te kunnen sturen. En passant groei ik er zelf ook weer van.


15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page