top of page

Nieuwe Facebook app Advertentie

Facebook gaat steeds verder om alle gebruiksfaciliteiten van de app te verbeteren en het voor jou makkelijk te maken. De paginabeheer app van facebook geeft je de mogelijkheid om allerlei zaken rondom jouw bedrijfspagina te kunnen beheren op jouw mobiel of tablet.


Eerder berichtte ik ook al dat er een Creator app gelanceerd was waarbij je het bereik van jouw berichten, video’s etc nader kon bekijken.


Recentelijk heeft Facebook de Advertentie beheer app gelanceerd genaamd: Facebook Ads.


Via de paginabeheer app kon je je advertenties al inkijken, maar amper beheren. Dat moest allemaal via de laptop. Nu is er een app waarbij je on-the-go je advertenties kunt bijhouden, wijzigen, sturen etc. Je kunt dan alle advertenties die je hebt lopen maar ook je oude advertenties bekijken, inclusief bereik cijfers. Feitelijk kun je dus nu ook je advertenties via je mobiel starten, beheren en verwijderen of stopzetten.


Wat mij betreft een hele handige aanvulling van het managen van je facebook account in al haar facetten! De app is herkenbaar aan het bijgaande logo in de playstore en appstore.


Facebook app Advertentie
Facebook app Advertentie


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page