top of page

Social Media gebruik stijgt enorm!

Het gebruik van Social Media stijgt op dit moment enorm! Dat is een kans voor ondernemers. Wat kun je als ondernemer in deze tijd doen om juist nu of toch zichtbaar te blijven? Een paar tips.

  • Blijf posten op social media, ook al moet je nu je strategie daarvoor wat aanpassen. Buig mee. Een aantal dagen of zelfs weken niet gepost op je pagina zorgt ervoor dat je bereik achteruit gaat en dat bouw je later moeilijker weer op.

  • Heb je geen strategie voor je communicatie, maak er dan juist nu een. Het geeft je richting in wat je moet posten.

  • Gebruik je Stories, juist nu! Veel mensen zitten veel meer op social media, meer dan anders! Nu kun je dus makkelijker gevonden worden. Hoe meer mensen op social media zitten, hoe vaker je nieuwe berichten voorgeschoteld krijgt en jij dus wel bij je doelgroep in beeld komt. In de bijlage een foto van mijn schermgebruik van afgelopen week. Ondanks het feit dat ik al veel achter mijn beeldscherm en social media zit, is ook mijn gebruik gestegen.

  • Wilde je een advertentie gaan doen? Als het kan (geen live trainingen natuurlijk), juist nu doen! Er zijn er genoeg die hun campagne nu terugtrekken. Dat betekent dat de advertenties wat in prijs omlaag gaan. (De ads worden berekend op basis van vraag en aanbod). Doordat het schermgebruik juist nu stijgt is er meer vraag en daardoor zijn de kosten nu lager.

  • Facebook is er bij gebaat dat ze advertenties kunnen laten zien, dus juist nu is het je kans om meer bereik uit je geld te halen.

  • Indien nodig pas je website aan, ontwikkel een online product of training, stuur een extra nieuwsbrief als je die al stuurt. Stuur je die niet? Start er dan juist nu een!


Zie je het nu even niet meer zitten en wil je wat inspiratie? Ik bied een gratis inspiratiecall aan van 30 minuten om even te sparren. Juist om zoveel mogelijk ondernemers hier doorheen te krijgen. Ik heb genoeg creativiteit en gooi graag wat "over de schutting". ;-) Handigste is even een afspraak maken, zodat ik die tijd volledig voor jou beschikbaar heb.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page