top of page

Ontplofte brievenbussen ๐Ÿงจ

Heb jij dat ook ervaren in de afgelopen weken, dat je e-mailbox lijkt te ontploffen? Dat het lijkt alsof je meer mails krijgt dan op de andere 11 maanden van het jaar? Veel bedrijven willen in deze enorm drukke tijd nog graag onder de aandacht komen. Zeker als je producten verkoopt die leuk kunnen zijn voor onder de kerstboom of voor de zak van Sinterklaas. E-mailmarketing wordt dan steeds vaker ingezet.


Val je op?

Ik heb met kerst alle mails allemaal doorgenomen. Niet omdat ik nog op zoek was naar een verlaat kerstcadeautje, maar uit hoofde van mijn vak, mijn expertise. Ik wilde graag de opvallendste mails vinden. Wat trok mij aan waardoor ik de mail opende en wat waren mijn verwachtingen? Daar ben ik vooral mee bezig geweest.


Al even draai ik de vraag om. Als IK een mail of nieuwsbrief stuur naar mijn klant: val ik dan genoeg op zodat ze mijn mail snel openen? Trek ik genoeg aandacht om dat te bereiken?

Het blijft natuurlijk het gevecht om de aandacht van je klant. Zeker als mailboxen richting de laatste feestdagen van het jaar veelal bomvol zitten.


Hoe trek je dan de aandacht van je klant om het liefst on top of mind te zijn?


Goede vraag. Ik kijk er al veel langer vanuit mijn marketing vak naar en vond dat er zeker drie dingen zijn waar je goed rekening mee moet houden. Die vertel ik je graag in mijn Webinar op 12 januari 2022. Een kort en bondig lunch Webinar, waarin ik je in 20 minuten deze 3 tips geef. Zo kun jij in 2022 meer uit je nieuwsbrieven halen.


Aanmelden daarvoor is noodzakelijk om de link te krijgen en kan via: https://www.msindependentva.com/hoevalikopindemailboxvanmijnklantWriters block?

Als je die tips weet, kun je starten. Maar toch ervaar ik dat een deel van de ondernemers dan nog niet goed weet hoe de nieuwsbrief of mail te schrijven. Een soort van writers block. Wel weten wat de onderwerpen zijn, maar hoe zorg je dat je met de tekst (en beeld) de aandacht krijgt. Dat je lezer (ofwel potentiele klant) overtuigd wordt dat jouw aanbod de oplossing is voor zijn of haar probleem.


Op 2 februari ga ik met een klein groepje ondernemers ook daadwerkelijk aan de slag. Vooraf krijg je een aantal voorbereidende opdrachten, zodat je op 2 februari ook daadwerkelijk je mail kunt schrijven. Daarmee probeer ik je uit te dagen out of the box te denken en het te laten opvallen. Tussen 13 en 16 uur geef ik je een stukje theorie maar gaan we ook daadwerkelijk aan de slag met het schrijven ervan.


Wil jij graag een duwtje in je rug als het gaat om het schrijven van je nieuwsbrieven en mails Meld je dan aan voor de workshop op 2 februari.6 weergaven0 opmerkingen

Comentรกrios


bottom of page