top of page

Geweldige communicatie kan alleen als je een groot budget hebt

Reclame. Het promoten van je product of dienst.

De manier waarop je de aandacht krijgt van jouw doelgroep. 

Het heeft altijd mijn interesse gehad.

Na mijn opleiding in marketing heb ik zelfs geprobeerd een studie media psychologie te doen. 

Dat bleek lastig met een 32-urige werkweek. ;-) 

Ik gaf het op na 2,5 jaar proberen de propedeuse te halen met overal gemiddeld een 5,3 voor te staan. 


Maar mij interesse en passie daarvoor is nooit over gegaan. 

Ik kan heel blij worden van goed pakkende, vattende en op de actualiteit inspelende reclame. 

Ik kan heel er lachen om de social media reclames van bol.com. Vrienden van Amtel live hebben momenteel ook weer een komisch spotje. Maar die hebben dan ook budgetten waar je eng van wordt. Maar ik kan ook heel blij worden van kleine ondernemers die het op hun eigen manier zeer goed doen. Zonder groot budget of reclamebureau. 

Neem nu de ADHD ervaringsexpert.

Met de gevatte teksten spreekt ze mij aan, ondanks dat ik niet direct te maken heb met AD(H)D. Ik zou iedereen die ermee te maken heeft naar haar door verwijzen. Zij is een eenmanszaak en doet haar social media posts nog zelf. Maar ik kijk ook uit naar de posts van Flex Administratie Zeeland. Ze geeft tips hoe jij je boekhouding beter en makkelijker kunt doen. En ze focust zich op winst behalen voor de ondernemer. Nou daar word ik als ondernemer vrolijk van. Zij deed haar social media tot voor kort zelf. De voorbeelden zijn dan ook can haar hand. Als VA mag ik haar in de komende maanden gaan evenaren, wish me luck. 
Het lijkt me wel duidelijk dat ik het niet eens ben met de titel van deze blog. Als kleine ondernemer of zzp-er is er genoeg om de aandacht van je klant te krijgen. Geloof me, ook met een klein budget. 


Kom jij er zelf niet uit hoe je dit zelf kunt doen?

Schrijf je in voor een van de trainingen en ik help je op weg.  

🔴 Dinsdag 12 november, 14.00-16.30: Voorbereid op Instagram in 2020

🔵 Vrijdag 15 november, 9.00-11.30: voorbereid op Facebook in 2020

⚫️ Dinsdag 26 november, 14.00-16.30: Voorbereid op LinkedIn in 2020

⚪️ Vrijdag 29 november, 9.00-11.30: voorbereid op Facebook-Instagram-Whatsapp Ads in 2020

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page