top of page

Van 'niets' 'iets' maken

Je bent bakker. Of fietsenmaker. Timmerman. Loodgieter. Installateur. Schade hersteller. Etc. Allemaal mooie beroepen. En mooie bedrijven. Bedrijven die ook echt iets voor de klant kunnen betekenen. Maar je wilt je bedrijf promoten op Facebook. Of Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube. Pinterest. Dus je gaat aan de slag. Je gaat er nu voor. 💪🏻


Je staart naar het witte velletje van Word om je content te maken. Maar het blijft leeg. Geen inspiratie. Wat kan ik nou plaatsen voor mijn bedrijf? Ik ben toch maar een gewone bakker? Fietsenmaker. Timmerman. Loodgieter. Installateur. Wat kan ik nu vertellen of laten zien van mijn bedrijf? Wat ik doe is toch gewoon?


Laatst sprak ik een van mijn opdrachtgevers. Hij had de posts voor Facebook gezien voor volgende week. “Dat loopt lekker hij met Facebook, er wordt goed op gereageerd.”

En dat klopt. Sinds enkele maanden heeft deze installateur een Facebook pagina. Zijn concurrenten hebben dat ook, maar plaatsen maar heel af en toe wat. Mijn opdrachtgever plaats drie keer per week iets. Uiteraard verzorg ik dat op basis van hun doelstellingen en strategie. 


Deze opdrachtgever gelooft wel in de kracht van Facebook, maar hij wist niet WAT hij moest plaatsen. Tenslotte was hij maar een ‘gewone’ installateur. Met mijn hulp laten we nu zien, wie zij zijn en wat zij doen. Wat ze kunnen betekenen voor hun doelgroep. 


“Ik ben elke keer weer verrast, dat jij van 'niets' 'iets' weet te maken” aldus mijn opdrachtgever. Waarmee hij wilde aangeven dat hij denkt dat er niets te vertellen valt over zijn bedrijf, maar ik wel hun kracht naar voren weet te halen. 


Mijn opdrachtgever zijn expertise, ik het mijne: een bedrijf laten zien aan hun doelgroep.


Wil jij ook dat ik dit voor jouw bedrijf verzorg? Of wil je meer weten over mijn expertises? Neem dan gerust contact met me op.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page