Expertise

Social media

Facebook, Instagram, LinkedIn. Voor je het weet heb je daar een dagtaak aan. Dit kan ik van je overnemen. Samen bepalen we de strategie voor je social media pagina's.

Ik draag er dan zorg voor dat al je social media up to date en relevant is. Zonder dat je hiernaar hoeft om te kijken!

Nieuwsbrieven

 

Het liefst stuur je regelmatig een nieuwsbrief naar je contacten. Het schiet er alleen telkens bij in.

Ik beheer je mailinglijst, stel een nieuwsbrief op, plan het in en hou de resultaten voor je bij. Uiteraard volgens de AVG richtlijnen. 

Website

Wanneer je op zoek bent naar een simpele website die je zelf kunt beheren, bent je bij mij aan het goede adres.

Ik bouw websites in Weebly, Wix en Jouwweb. Daarna geef ik je uitleg hoe deze simpel zelf te beheren. In overleg is het ook mogelijk dat ik het beheer van je overneem.

Sales ondersteuning

Heb je verschillende commerciële werkzaamheden maar niet meteen de tijd om ermee aan de slag te gaan? Ik kan verschillende taken voor je uit handen nemen.

Denk aan het doen van outbound telefoongesprekken, sales gesprekken, acties bedenken en uitvoeren, (kleine) events opzetten of andere activiteiten.

Online magazine

Wanneer je bij je doelgroep op een leuke manier onder de aandacht wil komen, is een online magazine een mogelijkheid.  

Ik stel samen met jou je online magazine samen, ontwerp het, vul het met foto's, teksten, met de door jou gewenste informatie en zorg dat het online komt te staan. Uiteraard kijken we natuurlijk ook naar de resultaten ervan. 

Marketing strategie

Je wil wel aan marketing doen, maar hebt geen idee wat je aan het doen bent en of het resultaat op levert.

Ik help je met je strategie en de keuzes er om heen. Marketing is keuzes maken die passen bij jouw doelgroep. In overleg bepalen we jouw behoefte aan ondersteuning en mijn werkzaamheden. 

VIP Masterclass

Je wilt een aantal specifieke onderwerpen leren en hebt geen tijd om aan te sluiten bij een van de Workshops of in je eigen tijd te leren van de Business Academy.

In een dag ga ik samen met jou aan de slag om je vragen helder te krijgen en uit te werken. Ik leer je hoe je bepaalde zaken zelf kunt doen. Deze VIP Masterclass vind altijd plaats op een inspirerende locatie.

Workshops

Wanneer je liever zelf wilt leren hoe je aan de slag gaat met social media kunt je aansluiten bij één van de workshops. 

Regelmatig organiseer ik op diverse locaties in workshops waarin ik je in een aantal uren leer zelf je kanalen te beheren.

Business academy

 

Ook online kan ik je diverse trainingen bieden. Ga in je eigen tijd aan de slag met jouw social media doelstellingen en planningen. 

Deze masterclasses zijn na betaling direct te bekijken op je pc en tablet.

©2020 by Ms Independent Virtual Assistant, Vondelstraat 16, 4532 EK Terneuzen

tel: +31 6 22206200 | info@msindependentva.com | BTW nummer NL001958596B34 | KVK nr: 67079261

Algemene voorwaarden | Privacy Statement