top of page

𝚆𝚎𝚕𝚔 𝚖𝚊𝚒𝚕𝚜𝚢𝚜𝚝𝚎𝚎𝚖 𝚔𝚒𝚎𝚜 𝚓𝚎?

Je wil wel beginnen met emailmarketing, maar de eerste vraag die je hebt is welk mailsysteem het meest geschikt is voor jou. Er zijn er namelijk zoveel. Maar welke past er bij jou?


Allereest moet je voor jezelf bepalen wat je met het mailsysteem wil. Wil je onbeperkt mailingen gaan versturen naar een adressenbestand? Of wil je je juist maar 1 keer per maand een nieuwsbrief sturen?


Een volgende vraag is hoe jij tegenover privacy staat. Wil je een systeem wat voldoet aan de Europese privacy normen of maakt het je niet uit? Kies je bijvoorbeeld voor een mailsysteem uit Amerika, dan voldoen die niet aan de Europese normen. In Amerika hebben ze eigen normen opgesteld waardoor het kan zijn dat jouw gegevens doorverkocht kunnen worden.


Je bent een met emailmarketing startende ondernemer en je wil er zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. Wil je dan een op werkdagen bereikbare helpdesk hebben zodat je niet lang hoeft te zoeken? Die je ook bij ingebruikname van het systeem een uitgebreide training geeft? Of zoek je liever zelf op YouTube naar het antwoord op je vraag, waardoor je eigenlijk toch weer een dagdeel aan je nieuwsbrief bezig bent geweest.


Uiteraard zijn er meer dingen die je je moet afvragen. Maar stel deze vragen wel van tevoren. Door zomaar een systeem te kiezen, loop je waarschijnlijk later tegen problemen aan. Tenslotte verwacht jij een uitkomst van jouw mailingen, dan moet je ook zorgen dat je daarin door een mail systeem ondersteunt wordt.


That’s Mail maakte een mooie blog daarover. Daarin wordt een vergelijking gemaakt met bekende systemen en het That’s Mail systeem. Deze blog lees je hier.




That’s Mail is het basissysteem voor Zeeland-Mail. Een gedegen en goed Nederlands systeem. Ook Zeeland-Mail voldoet dus aan deze voorwaarden. En de vergelijking vind je hier:


Wil jij meer weten over Zeeland-mail? Neem dan contact met mij op. Ik ben exclusief contactpersoon voor Zeeland-Mail.


14 weergaven0 opmerkingen
bottom of page